top of page
Branding, Social media marketing, PR, marketing, influencer marketing,

Public Relations

Sajtóanyagok írása

A fő cél, hogy olyan tartalom készüljön el, ami egyszerre tudja szolgálni a vállalkozásod és az újságírók érdekeit. Minél érdekesebb és aktuálisabb a sajtóanyagod, annál több eséllyel tehet szert tömeges megjelenésre a legjobb felületeken.

Kríziskommunikáció

Nincs rossz üzlet csak nem megfelelő kommunikáció. Hatékony válságkommunikációs stratégia kidolgozásával és végrehajtásával segítünk, hogy céged a lehető leggördülékenyebben vegye az akadályokat.

PR kommunikáció

PR kommunikációs stratégia tervezése és kivitelezés. A sajtó- és konkurencia figyelemmel kísérése, általános szakmai és fogyasztói PR kommunikáció. Médiamegjelenések generálása és médiaelemzések készítése az, amivel hozzásegítünk márkád megerősítéséhez. 

Sajtókapcsolatok koordinálása

A megfelelő sajtókapcsolatok kiépítése céged számára. A média folyamatos informálása az újdonságok kapcsán, ezekről szóló megjelenések összehangolása és elosztása.

Eseménykommunikáció

PR vagy marketing célú rendezvényed elő- és útókommunikációját lebonyolítjuk, csak úgy, mint az eseményről való tudósítást és az arról szóló megjelenések figyelését, utánkövetését.

PR tanácsadás

A kommunikációs vezérmotívumokat szem előtt tartva, a vállalat kommunikációs stratégiájába beépített szlogenek és üzenetek segítségével dolgozzuk ki a reklámszövegeket.

Kérj ajánlatot!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

bottom of page