top of page

Social Media Marketing

IMG_5462_edited_edited.jpg

Stratégiai tervzés

A közösségi média világában nehéz kitűnni. Szakértői csapatunk olyan átfogó tartalomstratégiát állít össze, amely illeszkedik az üzleti céljaidhoz és ahhoz, hogy az elkövetkező években hová szeretnél eljutni. Segítünk a márkádnak, hogy megfelelő hatást gyakoroljon a célcsoportra.

Stratégia nélkül minden más csak zaj. A jó stratégia releváns lehetőségeket ad az egyedi márka, üzleti és szervezeti kihívások leküzdésére. Szakértőink nem hagynak magadra a projekt végeztével, egyetlen lehetőséget sem hagynak feltáratlanul.

IMG_5642_edited.jpg

Tartalomgyártás

Egy friss kutatás szerint a fogyasztók 60%-a azt állítja, hogy szívesebben amelynek a tartalma képet is tartalmaz. Most jobban, mint valaha, egy kép 1000 szót mond. Egy olyan világban, ahol a fogyasztók mindent most akarnak, a vállalatoknak csak néhány másodpercük van, hogy megragadják a figyelmüket. A tartalomnak minőséginek, relevánsnak könnyedén fogyaszthatónak kell lenniük. Nemcsak a márka identitását erősítik tovább, hanem az érzelmekre is hatnak és elmélyítik a kapcsolatot a vásárlókkal, ezzel lojális közösséget teremtve.

IMG_5642_edited_edited.jpg
Kampányok tervezése, Shades of White Stone

Kampányok tervezése és kivitelezése

A reklám célja a bevétel növelése, nem pedig a pazarlás. A megfelelő stratégiai megközelítéssel tapasztalt csapatunk innovatív módszereket keresnek a költségek csökkentésére és a kampányok hatékonyságának növelésére.

Ariel Landscape Texture

Profil üzemeltetés

A tartalom közzétételével nem ér véget az interakció. A profil üzemeltetés az a folyamat, amellyel meghatározod márkád online jelenlétét a közösségi média platformokon, például Facebookon, Instagramon és Tiktokon. Ezenkívül a közösségi média kezelése magában foglalja a közösségi média felhasználóval történő napi szintű kapcsolattartást, ami növeli az ügyfél elégedettséget.

Profil üzemeltetés, Ariel Landscape Texture
bottom of page